"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tallinn tagab politseinikele elamispinna (0)
26. jaanuar 2009

 Tallinnale kuuluvat elamispinda kasutab praegu 76 politseinikku. «Politseinike kasutuses on 53 munitsipaalkorterit, neist 15 tubade kaupa, üürileping on sõlmitud kokku 76 korrakaitsjaga,» ütles abilinnapea Eha Võrk. «See tõestab, et linn teeb politseiprefektuuriga tõhusat koostööd.»
Politseinikele antakse linnale kuuluvaid eluruume üürile vastavalt linnavolikogu kinnitatud Tallinna linna omandis olevate eluruumide kasutamise, käsutamise ja valdamise korrale ning tulenevalt Põhja politseiprefektuuri taotlusest.
Politseiteenistuse seaduse kohaselt võib kohalik omavalitsus anda valda või linna teenindavale politseiametnikule eluruumi tingimustel ja korras, mis on ette nähtud tööandja eluruumi andmiseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.