"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Valgustatud liikumisrajad ootavad sportima (0)
26. jaanuar 2009

Teisipäeviti on jooksmist ja kõndimist harrastavad inimesed oodatud Tallinna valgustatud liikumisradadele ja sariüritusele Merko Talverajad.

Talvine liikumisharrastuse sari kutsub teisipäeviti suusatamisest, jooksmisest ja kõndimisest lugu pidavaid inimesi Tallinna valgustatud liikumisradadele, kus saab osaleda nii võistkondadena kui ka individuaalvõistlejatena.

Merko Talverajad üritus peetakse igal teisipäeval valgustatud terviseradadel. Kokku toimub kümme etappi ning peamised toimumiskohad on Pirita ja Nõmme terviserajad. Rõhk on sarjas pandud suusatamisele, mida Pirita ja Nõmme valgustatud terviseradadel saab ka kriitilisemate ilmadega harrastada. Kui aga ilm ei luba, siis on sarja korraldajad valmis paindlikult pakkuma osalejatele võimalust sarja raames harrastada jooksmist või kepikõndi. Sarjale registreeruda ja täpsema infoga saab tutvuda internetis aadressil www.stamina.ee/talverajad

Merko Talverajad avavad ka käesoleva aasta terviseliikumise programmi «Tallinn liigub!» ürituste sarja. 2005. aasta suvel käivitatud programmi eesmärgiks on koostöös olümpiakomiteega arendada sportimis- ja liikumisvõimalusi ning motiveerida spordiklubisid ja -organisatsioone korraldama terviseliikumiseüritusi, mis pakuksid jõukohase ja tervistava tegevuse võimalusi erineva kehalise ettevalmistusega elanikele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.