"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Eesti Päevaleht eksitas lugejaid (0)
02. veebruar 2009

Eesti Päevalehe loost «Linn põikleb kõrvale miljoneid väärt südalinna krundi tagastamise eest» võis jääda mulje, nagu põikleks linn kõrvale Liivalaia põik 3 eest Matti Truusile õiglase hinna maksmisest. Samuti jättis leht mulje, nagu sooviks linn krundi hiljem suurema summa eest mõnele arendajale maha müüa.

 

Tallinna abilinnapea Eha Võrgu kinnitusel on tegu absurdse jutuga. «Kuidas peaks olema võimalik tagastada kinnistu, mis asub keset koolile eraldatud territooriumi ja osaliselt lausa koolimaja all?» küsis Võrk. «Iga terve mõistusega inimene peaks artiklile lisatud skeemi põhjal aru saama, et äärmiselt küüniline ja absurdne on väita, et koolil ei ole seda maatükki vaja. Ja kuidas saanuks linn määrata objektiivsetel põhjustel tagastamata jäetud kinnistu kompensatsiooniks suurema summa kui riiklikult kehtestatud seadusandlus ette näeb?»

Võrk lisas, et linnal on plaanis gümnaasiumihoone renoveerida ning ehitada suur spordihoone ja spordiväljak. Tööd algavad juba tänavu sügisel.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.