"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Ligi 400 töötut nõuab tasuta süüa (0)
02. veebruar 2009

Et ka sada aastat tagasi tööpuudus aina kasvas, olid tolleaegsetel supiköökidel kibedad päevad. Ajaleht Wirulane kutsus 1909. aasta 31. jaanuaril lugejaid söögimajadele annetama.

 

«Tööta tööliste maksuta söögimajast on jaanuarikuu jooksul igapäew 375 lõunasööki wälja antud. Et söögimajas käijate arw iga päew kaswab, siis tõuseb lõunasöökide arw weebruaris wististe üle neljasaja. Sellepärast on söögimajal seltskonna toetust hädaste tarvis. Anded söögimaja heaks wõetakse ka meie talituses wastu, mille peale lahkete andjate tähelepanemist juhime,» kirjutas ajaleht.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.