"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Loomapolitsei alustas tööd (0)
02. veebruar 2009

Veebruarist tööd alustanud munitsipaalpolitsei loomapatrull hakkab karistama inimesi, kes ei täida loomapidamise eeskirju, ohustades niiviisi teiste loomade ja/või kaaskodanike elu ja tervist.
Abilinnapea Taavi Aasa sõnul on patrulli ülesanne reageerida ka loomade väärkohtlemise juhtumitele. «Loomapolitsei hakkab jälgima, kas omanikud täidavad koerte ja kasside pidamise eeskirja – näiteks ei ohusta avalikus kohas lahtiselt ringi jooksva agressiivse koeraga kaaskodanikke,» ütles Aas. «Patrullautoks valitud
Peugeot Partner võimaldab vajadusel ka loomi transportida.»

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.