"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
NÄDALA SÜNDMUS: TRIBUTE TO DUKE ELLINGTON (0)
02. veebruar 2009
Kaire Vilgats

Baltic Quartet tuleb kokku uuendatud koosseisus, et esitada ameerika jazzi suurmeistrile Duke Ellingtonile pühendatud kava. Kvarteti ristiisa on Rootsi tuntud saksofonist Håkan Lewin, kes esines juba 1990. aastal esimesel Jazzkaarel. Eestist kuuluvad Baltic Quartet ridadesse pianist Aldo Meristo ja bassist Toivo Unt. Seekordsel kontserdil liituvad Håkan Lewini ja Toivo Undiga soome jazzmuusikute eliiti kuuluv pianist Jarmo Savolainen ja Eestis elav USA trummar Brian Melvin. Vokaalivärve lisab särav lauljatar Kaire Vilgats (pildil). Kontsert toimub 6. veebruaril Kumu auditooriumis.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.