"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Mustamäe kultuurikeskus Kaja tahab laieneda (0)
09. veebruar 2009

Mustamäe kultuurikeskuse Kaja hoone laiendamiseks  algatas linnavalitsus E. Vilde tee 118 kinnistu detailplaneeringu koostamise, detailplaneeringu eskiislahenduse koostas Arhitektibüroo Koot & Koot OÜ.
Kinnistul asub 1964. aastal ehitatud kahekorruseline kinohoone, mis rekonstrueeriti 1999. aastal kultuurikeskuseks. Kuna hoone ei vasta enam umbes 66 000 elanikuga linnaosa vajadustele, soovitaksegi seda laiendada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.