"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA SÜNDMUS: PIRJO LEVANDI JA HOI MA LELLOS (0)
09. veebruar 2009
Pirjo Levandi

12. veebruaril Estonia kontserdisaalis esineb laulja Pirjo Levandi, kelle esimene muusikaline koostöö kitarristide Alfonso Pacini ja Fulvio Paredesega toimus festivalil Juu Jääb eelmisel aastal. Põgusast muusikalisest kohtumisest kasvas välja kontsert, mis ühendab kuulajate ees Eesti ja Ladina-Ameerika viisid ja rütmid. Kontserdil esinevad teisedki muusikud, kelle tee algas Argentiinas, Venetsueelas ja Itaalias ning keda tuntakse kui virtuoose, kes mänginud koos paljude jazz- ja maailmamuusikutega.

 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.