"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Retseptikonkurss ootab osalejaid (0)
09. veebruar 2009

Spordi- ja noorsooamet kuulutas välja retseptikonkursi noorte loodud tervislike ja eestimaiste retseptide kogumiseks.
Retseptikonkursil saavad osaleda kõik, kel vanust 7-26 aastat. Retseptid peavad koosnema põhiliselt tervislikest koostisosadest, üks autor võib esitada ka mitu retsepti. Lisada tuleb foto ja lühikirjeldus, millist maitseelamust roog pakub. Retseptid tuleb esitada paberkandjal koos valmisroa foto ja noore koka kontaktandmetega hiljemalt 1. aprilliks Tallinna spordi- ja noorsooametisse aadressil Vabaduse väljak 10 b, 10146.
žürii valib välja 25-30 retsepti, mille põhjal pannakse Anni Arro juhendamisel kokku Tallinna noorte kokaraamat, mida võib hiljem ka poelettidelt leida.
Tegemist on Tallinna Noorteaasta 2007 jätkuprojektiga, kokaraamat antakse välja teist korda. Lisateavet konkursi kohta saab Tallinna kodulehelt http://www.tallinn.ee/g6136s39196 või telefonil 640 4371.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.