"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Suppi saab ka nädalavahetusel (0)
09. veebruar 2009

Linna sotsiaaltöö keskuse Kopli 79 öömaja-varjupaigas saavad Tallinna hättasattunud inimesed alates veebruarist tasuta suppi ka nädalavahetustel. Supiköök töötab laupäeval-pühapäeval kella 13-16 ja toitu piisab 250 inimesele.
Tallinn eraldas lisaks juba eelarvest eraldatud 670 000 kroonile hiljuti veel pool miljonit krooni supiköögiteenuse laiendamiseks. Tänu sellele saab jagada Kopli tänava varjupaigas suppi ka nädalavahetustel ning toetada Tallinna Punase Risti ja Päästearmee sama teenust.
«Tallinna Punane Rist on linna toel varem jaganud suppi talongide alusel 39 inimesele, nüüd on võimalik talonge saada oma linnaosade sotsiaalhoolekande osakondadest 200-l majandusraskustesse sattunul,» ütles abilinnapea Merike Martinson. «Supiköökide tavaklientidele on lisandunud töötuks jäänud inimesed.»  
Kopli 79 jagatakse suppi nädalavahetustel ilma talongita, seda on kavas teha vähemalt 1. aprillini.
Tallinnas on supiköögid Punase Risti (Eha 8) ja Päästearmee (Laevastiku 1a) juures, esimene töötab tööpäevadel kl 10-10.30 ja annab suppi vaid kaasa, teine jagab suppi tööpäevadel 12-15. Kopli 79 toimub toitlustamine laupäeval ja pühapäeval 13-16.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.