"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Lemmikloomi saab taas odavalt kiipida (0)
16. veebruar 2009

Eesti Väikeloomaarstide Seltsi ja Tallinna keskkonnaameti korraldusel saab 21. ja 22. veebruaril kella 11-14 Kalamaja põhikoolis, (Vabriku 18) lasta oma lemmikoomale soodushinnaga kiibi paigaldada.
Omapäi ringi liikuva mikrokiibitud koera omaniku saavad kindlaks teha loomakliinikute ja loomade hoiupaiga töötajad, samuti munitsipaalpolitsei inspektorid, vastavad andmed on ööpäev läbi saadaval Tallinna koerte keskregistris.
Mikrokiip süstitakse loomale kaelanaha alla spetsiaalse süstlalaadse instrumendi abil, protseduur ei ole valusam kui tavapärane vaktsineerimissüst. Koera kiibistamine läheb linnakodanikule maksma 250 krooni. Kaasa võtta looma vaktsineerimispass, koerale suukorv, kaela- ja jalutusrihm.
Tallinna linna koerte ja kasside pidamise eeskirja järgi peavad kõik koerad kandma märgistusena mikrokiipi ja olema registreeritud linna koerte keskregistris.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.