"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Ligi miljon krooni töötute keskusele (0)
16. veebruar 2009

Põhja-Tallinna töötute aktiviseerimiskeskus saab linnalt 800 000 krooni, et ehitada Lina 5 vana katlamaja ruumidesse puu-, metalli-, õmblus- ja keraamikatöökojad.
Töötute aktiviseerimiskeskuse eesmärk on aidata pikaajalistel töötutel omandada või taasomandada esmast tööharjumust. «Töötute aktiviseerimine ja nende tööharjumuste taastamine on tavaellu naasmise esimene tingimus,» ütles abilinnapea Merike Martinson. «Linnavalitsus kavatseb samasuguse keskuse käivitada Lasnamäe linnaosas, taotledes selleks riigilt Euroopa struktuurfondide toetusraha.»
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.