"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Noored kaardistavad ligipääsetavust (0)
16. veebruar 2009

Selle aasta esimesel linna noortenõukogul lepiti kokku, et suuremateks ettevõtmisteks kujunevad tänavu haridusasutuste ja noortekeskuste liikumispuuetega noortele ligipääsetavuse kaardistamine ning linna noortevolikogu pilootprojekt.
Abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul on noortenõukogu oma tegutsemisaja jooksul algatanud muu hulgas jalgrattahoidjate paigaldamise noortekeskuste ja koolide juurde ning käinud välja noortevolikogu loomise mõtte. «Noored osalevad aktiivselt rahvusvahelistes võrgustikes ja on kaasatud eri töörühmadesse või koosolekutesse, et saaksid neid puudutavates teemades kaasa rääkida,» märkis Jäppinen. «Noortenõukogu näol on tegemist jätkusuutliku organisatsiooniga, mille tegevus kinnitab, et noored tahavad kaasa rääkida olulistes küsimustes ja muuta niiviisi linnakeskkonda noortesõbralikumaks.»
Linna noortenõukogu on aastast 2004  Tallinna linnavalitsuse juurde kuuluv alatine komisjon, mille ülesanne on kujundada linna noorsoopoliitika strateegilisi arengusuundi ning teha ettepanekuid noorsootöö parendamiseks. 23 liikmega noortenõukogu on koht, kus noored saavad ise öelda, mida nad linnalt ootavad, ja kaasa rääkida neile tähtsates otsustusprotsessides.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.