"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Osale haldusreformi küsitlusel (0)
16. veebruar 2009

Kõigi haldusreformi hääletamisel osalenute vahel loositakse välja hinnaline auhind. Haldusreformi küsimuses saade hääle anda: Pirita, Selver, Rummu tee 4 Kesklinn, Norde Centrum, Lootsi 7 Mustamäe, Magistrali kaubanduskeskuses, Sõpruse pst 201/203 Kristiine, Kristiine keskus, Endla 45 Kristiine, Sõpruse Rimi Hüpermarket, Sõpruse pst 174/176 Nõmme, Selver, Pärnu mnt. 238 Põhja-Tallinn, RIMI, Põhja pst. 17 Põhja-Tallinn, Säästumarket, Telliskivi 61 Haabersti, Rocca al Mare kaubanduskeskus, Paldiski mnt. 102 Lasnamäe, Idakeskus, Punane 16 Lasnamäe, Mustakivi keskus, Mahtra 1 Lasnamäe, Maksimarket, Peterburi tee 62a Nõmme LOV teenindussaal Jaama 1 Kesklinna LOV, Nunne 18, teenindussaal Kesklinna LOV, Pärnu mnt 9, rahvastikuregister Kesklinna LOV, Pärnu mn 9, sotsiaalhoolekande osakond Kesklinna LOV, Liivalaia 32, Kesklinna sotsiaalkeskus Tallinna linnavalitsuse teenindussaal, Vabaduse väljak 7

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.