"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Abivajajatele viiakse soe toit koju (0)
23. veebruar 2009

 Lasnamäe, Mustamäe, Kesklinn, Põhja-Tallinn, Haabersti ja Kristiine linnaosa viivad sooja toidu koju elanikele, kes pole enam võimelised endale süüa tegema, Nõmmel käivad inimesed söögil ise järel Valge Risti majas Silla 8.
Olenevalt sissetulekust saab inimene toidu tasuta, soodus- või täishinnaga. Mustamäe, Haabersti, Kesklinna ja Kristiine sotsiaalkeskustes pakutakse sooja toitu süüa ka kohapeal. Lasnamäe saab süüa aadressil Pae 19.
Pirital abistavad koduhoolduse kliente söögi tegemisel hooldustöötajad. Lisaks on võimalus saada sooja sööki Eesti Punasest Ristist.
Kokku korraldab linn soodsama toitlustamise umbes 600 inimesele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.