"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kannatanutele on tagatud kriisiabi (0)
23. veebruar 2009

Tallinlastele pakutakse kriisinõustamist kuuel päeval nädalas, abi saavad õnnetusjuhtumite ja kuritegevuse tõttu kannatanud ning nende lähedased, kasvatusprobleemidesse sattunud lapsevanemad jt.  Nõu jagatakse esmaspäevast reedeni kella 9-20, laupäeviti 10-20 Pärnu mnt 9a. 
«Praeguses olukorras, kus töökoha kaotuse tõttu satub raskustesse üha enam inimesi, suurenevad perepinged ja kuritegevus, on kriisinõustajate tegevus eriti oluline,» ütles sotsiaal- ja tervishoiuameti juhataja Vahur Keldrima. Vastuvõtule registreeruda ja telefoninõu saab numbril 6314300.
Kella 19-7 suunatakse kriisiabi telefon MTÜ Eluliin vabatahtlikele nõustajatele, kes töötavad eesti keeles telefonil 6558088 ja vene keeles 6555688.
Uimasti ja HIV/aidsi tasuta anonüümse tugitelefoni number on 1707. Asjakohast nõu saab kõigil nädalapäevadel kella 9-20, ka mobiilidelt on sissehelistamine tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.