“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Maailmast (0)
23. veebruar 2009

Stockholmis jätkub ehitamine

Kehvale majandusolukorrale vaatamata leidub  firmasid, kes riskivad panustada uute korterite ehitusse Stockholmis, eelmise aasta lõpus andis linn mitmele ehitusfirmale loa ehitada kokku tuhat  korterit, enamus neist äärelinnadesse. Plaan on tekitanud arutelu, kas linn peaks veel laienema.
Stockholmi meer Sten Nordin ütles, et linn soovib ehitada ka südalinna, kuid samas soovitakse anda inimestele rohkem võimalust valida, kas nad tahavad elada keskuses või äärelinnas. «Hoolimata rahanduskriisist on firmad ehitamisest huvitatud,» sõnas meer.

Rooma taksodel rasked ajad

Rooma taksojuhid teenisid selle aasta alguses 30 protsenti vähem kui mullu sama ajaga. Taksoliidu kõneisik Nicola Di Giacobbe süüdistab hindade kukkumises lennujaama, mille tellimused moodustavad taksojuhtide tööst olulise osa. Ka leiavad taksojuhid, et linna endise administratsiooni välja antud 2000 uut taksolitsentsi on langeva turu tingimustes liig mis liig, kokku on Rooma tänavatel nüüd 7400 taksot.

Jersey turism kasvab

Jersey (Inglismaa) alustas sel aastal turistide meelitamist linna kampaaniaga «Euroopa ilma eurota», lisaks kampaaniale mõjub omamoodi nö turundustööriistana naela nõrgenemine. Linna turundaja Simon Le Huray ütleb, et sel aastal on turismiinfobrošüüre kulunud juba kolmandiku rohkem, ka Jersey turismilehekülje külastatavus on tema sõnul lakke hüpanud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.