"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA SÜNDMUS: VAHVAD VASTLAD (0)
23. veebruar 2009
Liina-Grete Lilender

Vastlapäeval, 24. veebruaril pakuvad teiste hulgas talvist meelelahutust Harju tänava uisuplats ja lauluväljak. Lauluväljakul saab lisaks vastlaliu nautimisele kell 15 kuulata kontserti «Vastla Vabariik» noorte naiste koorilt Miina, kes esitab rahvaviise ja traditsioonilisi koorilaule. Harju tänava uisuplatsil antakse soovijaile tasuta uisuõpet ja keskpäevast võisteldakse toredatele auhindadele. Vastlakukleid leiab mõlemalt ürituselt. Pildil uisutamistreener Liina-Grete Lilender, kes vastlapäeval Harju tänaval huvilisi õpetab.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.