"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Puuetega laste vanemad saavad teavet (0)
23. veebruar 2009

 4. märtsil tutvustab Tallinna puuetega inimeste koda puudega lastega seotud riiklikke ja kohaliku omavalitsuse toetusi ning teenuseid.
Tegevuskeskuse infotunnis tutvustatakse lapsehoiuteenust, rehabilitatsiooni, isikliku abistaja teenust, intervallhoidu, invatransporditeenust jm.
Abilinnapea Merike Martinsoni peab puuetega inimeste koja regulaarset teavitustööd praeguses pingelises olukorras eriti vajalikuks. «On väga oluline, et inimesed oleksid informeeritud ja saaks ära kasutada kõik võimalused, mida riik ja omavalitsus neile pakuvad,» ütles Martinson.  
 Infotund algab kolmapäeval, 4. märtsil kell 16 Tallinna puuetega inimeste tegevuskeskuses Endla 59. Osaleda soovijail palutakse registreeruda 3. märtsini telefonil 6564048 või e- posti aadressil koda@tallinnakoda.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.