"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Raja galeriis EKA skulptuurinäitus (0)
23. veebruar 2009

 11. märtsini saab Eesti Kunstiakadeemia Raja tänava skulptuurigaleriis (Raja 11A) vaadata nii praegustel kui ka endistel aegadel seal töötanud kunstnike loomingut.
Näitusel on väljas Aime Jürjo, Aime Kuulbuschi, Anne Rudanovski, Bruno Kadaki,  Edgar Viiese, Hannes Starkopfi, Hille Palmi, Ilme Kulla, Jaak Soansi, Lea Armväärti, Lembit Palmi, Marika Kadaki, Riho Kulla,  Stanislav Netchvolodovi, Taivo Timmuski, Toomas Miku ja Vergo Verniku töid. Näitusel, mis toimub EKA pronksivalu kursuse raames, saab näha ka tudengite töid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.