"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Repliik: Meedia toetab valitsuse püsimist? (0)
23. veebruar 2009

Eelmisel nädalal ilmus meedias peaminister Andrus Ansipi mammutkõne, mis kandis sõnumit, et majanduskriisi ei saanud ette näha ega ka midagi selle vastu teha.

Ansip paljastas ka suhteliselt otsekoheselt, mille najal valitsus ja tema reiting veel püsib. «Usun, et nende protsentide kujundamisel on ka ajakirjandusel oma osa,» lausus ta. Igal juhul meenutab see kõik justkui üht teist ajastut, kui ilmus näiteks ajaleht Pravda. Parteijuht koos lillekimbuga end sõltumatuks tituleeriva lehe esikaanel, sees parteijuhi kaheleheküljeline telliskiviseina meenutav tekst…

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.