"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Riik tunnustab Tallinna sotsiaaltöötajaid (0)
23. veebruar 2009

 President Toomas Hendrik Ilves annetab tänavu teiste hulgas autasu kahele Tallinna sotsiaaltöötajale – Lea Möllile ja Tiiu Petersonile, kes mõlemad tegelevad laste hoolekandega.
Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti hoolekandeosakonna peaspetsialist Lea Möll on töötanud lastekaitse valdkonnas juba 30 aastat. Tänu temale on paljud vanemliku hoolitsuseta lapsed leidnud endale turvalise kodu ja armastavad vanemad.
Tiiu Peterson on olnud 15 aastat Tallinna laste turvakeskuse sisulise töö arendaja. Ta on keskendunud eeskätt vanemliku hoolitsuseta jäänud laste abistamissüsteemide loomisele, milles on püüdnud alati lähtuda laste huvidest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.