"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Snelli tiigi äärde on kerkinud lumelinn (0)
23. veebruar 2009

Tallinna Toompargis Snelli tiigi äärde on kerkinud vahva muinasjutulinn. Sel aastal kujunes lumelinna teemaks «Eesti muinasjutud visiidil Lumekuninganna kuningriigis». Linna ehitas sadakond koolide esindajat ja viis proffide loomingulist kollektiivi. Kui ilmataadil on viimastel aastatel kombeks meid lumepuuduses hoida, siis seekord olid olud ehitajatele toeks. Lumelinn avati pidulikult laupäeva keskpäeval. Näha saab nii lumekuningannat kui ka talle külla tulnud Londistet ja Vanapaganat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.