"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Uus lavastus Kanuti Gildi saalis (0)
23. veebruar 2009

 4. märtsil esietendub Kanuti Gildi saalis koreograaf Triin Reemanni uus tantsulavastus «Kalamees ja kurg».
Etenduse märksõnad on kergus ja ulakus, tundlik koreograafia, emotsionaalne pilk, vaatemäng ning meeldivalt süüdimatu naiivsus. Esinevad Kärt Reemann ja Silver Elvest, muusika autor on Silver Sepp, kunstnik Epp Kubu, tehnilised lahendused pärinevad Revo Kopluselt. Lavastus kestab 40 minutit ja pilet maksab 70 või 120 krooni.
5. märtsil saab pärast etendust lavastuse loojatega vestelda.
Etendust toetab Eesti Kultuurkapital.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.