"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Innovaatilise teo konkurss ootab osalejaid (0)
02. märts 2009

Tallinna haridusamet kuulutas juba kolmandat aastat välja haridusasutuste vahelise konkursi «Innovaatiline tegu», soovides tunnustada sealseid innovaatoreid ja tutvustada uuenduslikke ideid.
Abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul soovib linn konkursiga julgustada koole ja lasteaedu uuendusi rakendama. «Innovaatiline tegu võib olla näiteks nüüdisaegse juhtimis- ja õppemeetodi rakendamine, uue tehnilise lahenduse kasutuselevõtmine vms, mis on aidanud muuta haridusasutuse tööd tõhusamaks ja tulemuslikumaks,» lausus Jäppinen.
Konkursil võivad osaleda üldhariduskoolid, koolieelsed lasteasutused ja huvikoolid, kes on eelneval või sel õppeaastal uuendusi rakendanud.
Taotluste esitamise tähtaeg on 28. aprillil.
Uuenduslikkuse teema on aktuaalne ja oluline kogu Eestis, ka president on kuulutanud 2009. aasta innovatsiooni aastaks. Tallinna haridusamet peab innovaatilisust kui arengu mootorit väga oluliseks, seetõttu kuulutati innovatsiooni aasta välja juba mullu.
Täiendav info: www.haridus.ee rubriik haridusasutustele/konkursid/asutustele

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.