"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA SÜNDMUS: Päike ikka paistma jääb (0)
02. märts 2009
Helin-Mari Arder

7. märtsil kell 17 saab Kumu auditooriumis Helin-Mari Arderi kvinteti esituses kuulata kontsertkava Kustas Kikerpuu lugudest. Kuigi armastatud helilooja lahkus meie seast läinud aastal, jäävad tema laulud alati kuulajate südameisse. Helin-Mari Arderi mitmekülgsesse repertuaari kuuluvad eestikeelsete kõrval inglise-, prantsuse- ja portugalikeelsed laulud, jazz ja bossanoovad, nii vaimulikud viisid kui ka levimuusika klassika. Eriti südamelähedane on talle siiski eesti muusika, mida tõestab ka Kikerpuu laulude kontsert.

 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.