"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Oodatakse laule memmedest-taatidest (0)
02. märts 2009

 

Tallinna sotsiaaltöökeskus, ETV saade «Prillitoos» ning Eesti gerontoloogia ja geriaatria assotsiatsioon korraldavad kolmandat korda lauluvõistluse «Laulame eakate hüvanguks», mille paremik kantakse ette avalikul kontserdil 22. mail metodisti kirikus (Narva mnt 51) ja võidulaul telesaates «Prillitoos».

Võistlusele oodatakse laule, mis väärtustavad eakaid inimesi ja nende tegemisi, sh laule vanaemadest-vanaisadest, pensioniea rõõmudest jms. Lauluvõistluse tingimuste kohaselt peavad meloodia ja sõnad olema algupärased, laulu pikkus kuni 4 minutit. Üks autor või kollektiiv võib saata kuni kaks võistlustööd, laulu võivad esitada mistahes eas solistid, ansamblid, laulukoorid vm kollektiivid.

Laul peab olema salvestatud CD-le või DVD-le, lisada tuleb paberkandjal laulusõnad ja kinnine ümbrik laulu autorite ja esitajate andmetega (nimi, telefon, aadress, e-post). Lauluvõistluse žüriid juhib Boris Lehtlaan.

Võistlustööd märgusõnaga «Lauluvõistlus» saata või tuua hiljemalt 14. aprilliks Tallinna sotsiaaltöökeskusesse Kaupmehe 4, 10114 Tallinn.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.