"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Räägi ise ajaloost (0)
02. märts 2009

Kallid Pealinna lugejad! Kui teil leidub mõni vana foto Tallinnast, põnev lugu möödunud aegadest sinna juurde ja soov seda teistega jagada, siis palume tuua see toimetusse või saata e-posti aadressil oliver.ounmaa@tallinnlv.ee

 

Oodatud on seigad pöördelistest sündmustest linnaelus ja kirjeldused paikadest, mis on tundmatuseni muutunud. Abi on ka selgitustest, kuidas kerkis või kadus mõni väärtuslik ehitis või tekkis mõni tänapäeva linnapildis tavaline nähtus. Kui lugu on köitev, avaldame selle ajalehes!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.