"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tarbijad saavad teavet oma õiguste kohta (0)
02. märts 2009

Tallinn korraldab 19. märtsil rahvusraamatukogu suures saalis ja seejärel Lasnamäel Lindakivi kultuurikeskuses tasuta teabepäeva «Kuidas saada hakkama muutuvates oludes». Infopäev on eesti ja   vene keeles, rahvusraamatukogus avab ürituse abilinnapea Jaanus Mutli, kes räägib lühidalt, mida teeb linn tarbija jaoks.
Infopäeval antakse nõu, kuidas rasketes oludes säästlikult toime tulla, räägitakse muutustest, mis hakkavad kehtima uue töölepinguseaduse jõustudes, ja tutvustatakse, kes ja kuidas saavad taotleda sotsiaaltoetusi.
«Kahjuks ei käitu mõned tööandjad töösuhetes korrektselt, seetõttu on kasulik tunda lihtsaid reegleid, kuidas käituda, kui tööandja soovib töösuhet lõpetada, tööaega lühendada, sundpuhkusele saata jms,» ütles Mutli.
Teabepäeva koordinaator on ettevõtlusamet, kelle töötajatele on võimalik kohapeal küsimusi esitada. Ette saab küsimusi saata aadressil tarbijainfo@tallinnlv.ee
Info telefonil 640 4232 ja  veebilehel http://www.tallinn.ee/tarbija/.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.