"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Haldusreformi komisjon kavandab tulevikku (0)
09. märts 2009

Linnapea moodustas ajutise komisjoni, et viia läbi haldusreform. Linnaosadel, komisjoni liikmetel ja linnakantselei teenistustel oli võimalus esitada ettepanekuid piirkondlike ja valdkondlike ametite omavahelise tööjaotuse kohta tulevikus 5. märtsini. Komisjoni esimesel koosolekul on kavas anda ja saada ülevaade linnavalitsusele antud ülesannetest ja muutmist vajavatest õigusaktidest. Samuti räägitakse piirkondlike ametite pädevuse ja struktuuri määratlemisest ning komisjoni edasise töö kavandamisest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.