"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kaks uut skulptuuri (0)
09. märts 2009

10. märtsil avab spordiselts Kalev Kristjan Palusalu 101. sünniaastapäeva auks tema rinnakuju, mille kavandas skulptor Indrek Kirs. Tallinn toetas kuju valmimist 300 000 krooniga.
Samal päeval pannakse Tondi 55/57 juures Tondipoiste mälestussamba nurgakivi. Amandus Adamsoni loodud ja 1941. aastal hävitatud monument püstitati sõjakooli kadettide auks, kes hukkusid 1924. aasta 1. detsembri riigipöördekatset maha surudes. Mälestussamba taastab skulptor Jaak Soans, linna eraldab selleks
4 579 790 krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.