"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tallinn kannab lapsesõbraliku linna tiitlit edasi (0)
09. märts 2009

 Tallinn kannab ka järgnevad kolm aastat UNICEF Eesti rahvuskomitee omistatud laste- ja noortesõbraliku linna tiitlit. Tiitliga tunnustatakse ja tõstetakse esile neid linnu, kus hoolitakse oma väikestest elanikest ja nende tulevikust.
2004. aastal ühines liikumisega «Eesti Laste- ja noortesõbralikud linnad», 2005 omistas UNICEF Eesti rahvuskomitee Tallinnale kolmeks aastaks laste- ja noortesõbraliku linna tiitli. Nüüd pikendati seda kolme aasta võrra, tunnustades sellega Tallinna senist tööd.
Abilinnapea Kaia Jäppinen ütles, et linn on viimastel aastatel oluliselt panustanud laste elu- ja õpikeskkonda, olgu selleks siis uued mänguväljakud elurajoonides ja lasteaedades, uued lasteaiakohad ning remonditud koolid ja lasteaiad või lisandunud lastetoetused. «Heameelt valmistab tõsiasi, et iga aastaga on kasvanud ka noorte endi aktiivsus ja isetegemistahe,» mainis Jäppinen. «Just seetõttu on äärmiselt oluline toetada noorte omaalgatust ja initsiatiivi, tunnustada noorte tahet linna arengule kaasa aidata ja linnaelu olulistes küsimustes kaasa rääkida.» 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.