"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Teisedki linnad kultuuripealinna tegema (0)
09. märts 2009

 Tallinn soovib kaasata kõik Eesti linnad Euroopa kultuuripealinna projekti.  Tallinna päeval, 15. mail kuulutab tulevane Euroopa kultuuripealinn välja Eesti kultuurilinnade koostöövõrgu ja sellega ühinejad.
Linnavolikogu esimees Toomas Vitsut kutsub koostööst huvitatud linnu väljendama oma ühise tegutsemise tahet Tallinna päeval 15. mail sõlmitavas kokkuleppes. Seejuures pole tema sõnul eesmärk koostada kultuuripealinna külaliste jaoks aastal 2011 nö kirju kontserdikava, vaid saavutada sünergia abil Eesti paljude omanäoliste paikade esiletõus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.