"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Üha rohkem kodutuid vajab öömaja (0)
09. märts 2009

Kuna viimasel ajal on suurenenud öise peavarju vajajate hulk, võttis linn nende tarvis ajutiselt kasutusele ruumid Männiku 92 hoones, kus praegu majutatakse vanglast vabanenuid, kel puudub eluase.
Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on Alasi 8 ja Kopli 79 öömajade koormus nii suur, et sinna ei saa enam paigutada ka lisamadratseid, seetõttu suunatakse öömaja vajajad Männikule. «Teenus on ajutine, seda osutatakse kuni märtsi lõpuni, mil öömajad hakkavad tavaliselt tühjenema,» lisas Martinson.
Öömajale saabuvad inimesed registreeritakse ja nad läbivad turvakontrolli, seejärel lähevad pesema ja asuvad köögis toitu valmistama. Kõigil majutatutel on võimalik pesumasinatega oma pesu pesta ning saada ka puhtaid riideid, mida toovad firmad ja eraisikud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.