"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Volinike palgatõus naiste kriisikodule (0)
09. märts 2009

Linnavolikogu esimees Toomas Vitsut kutsus volikogu liikmeid ühinema Keskfraktsiooni otsusega annetada saadav palgalisa Tallinna naiste kriisikodule.
Tulenevalt eelmise aasta nelja kvartali keskmisest palgast Eestis suureneb volikogu liikme tasu seniselt 5630 kroonilt 6409 kroonini. Seega hakkab pärast maksude mahaarvamist lisanduma linnavoliniku pangakontole 615 krooni kuus. Selle summa kutsub volikogu esimees annetama edaspidi abivajajatele.
«Volikogu menetluses on eelnõu külmutada selleks aastaks linnavolinike igakuine tasu, mis on ilmselgelt ajendatud riigikogu otsusest suurendada linnavolikogu koosseis vähemalt 79 liikmeni. Oleme selle seadusemuudatuse kohtus vaidlustanud ning ei toeta samadel põhjustel ka kõnealust eelnõu,» ütles Vitsut.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.