"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Avalda arvamust jäätmeveo kvaliteedi kohta! (0)
16. märts 2009

Keskkonnaamet ootab linlastelt tagasisidet jäätmeveo kvaliteedi kohta.
Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul laekub jäätmevedajate töö kohta tihti kaebusi. Kõige sagedamini kurdetakse selle üle, et konteinerite tühjendamise graafikust ei peeta kinni, aga inimesed on juhtinud tähelepanu ka konteinerite lohakale tühjendamisele. «Õigustatud küsimusi tuleb jäätmeveofirmade teenuste piirkonniti väga erinevate hindade kohta,» lisas Boroditš.
Seda arvestades on päevakorda kerkinud jäätmeteveoga ja tänavapuhastusega tegelevate ettevõtete munitsipaliseerimise idee. Moodustatud on ajutine komisjon, kes analüüsib linnale kuuluvate jäätmeveo ja tänavapuhastusega tegelevate äriühingute loomise võimalusi ja tasuvust, esitades ettepanekud 3. juuniks. Linnakodanike pretensioone jäätmeveo kohta oodatakse aadressil  katrin.rannama@tallinnlv.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.