"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kõnevõistluse võitja sõidab Londonisse (0)
16. märts 2009

Kuristiku gümnaasiumi abiturient Ingrid Teesalu võitis ingliskeelse kõnevõistluse ja esindab Eestit Londonis rahvusvahelisel finaalvõistlusel. Teise ja kolmanda koha said Prantsuse Lütseumi õpetaja Merike Saare õpilased Triinu Lepp ja Mari Pever.
Kõnevõistluse teema oli «Regeneration and Renewal». Finaalvõistlus peetakse 21. mail Londonis ja seal osaleb ligi poolsada noort Euroopast, Aasiast, Ameerikast ja Austraaliast. Võistlusest teeb ülekande BBC, võitja kutsutakse Buckinghami paleesse, kus teda autasustab prints Philip.
 
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.