"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kõrghoonetele määrati kindlad asukohad (0)
16. märts 2009

Linn määras kõrghoonete teemaplaneeringuga kindlaks 11 kõrghoonete paiknemise võimalikku asukohta, nagu ka alad, kuhu kõrghooneid kindlasti püstitada ei tohi. Samuti määratakse kõrghoonete piirkondadele üldised ehitustingimused. Planeering arvestab linnaruumi arengut ja ka linna silueti vaadatavust. Teemaplaneeringu koostas linnaplaneerimise amet. Planeering oli avalikul väljapanekul eelmisel suvel, sellele on andnud oma heakskiidu ka Harju maavanem.
Teemaplaneeringu järgi on kõrghoone vähemalt 45 meetri kõrgune hoone.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.