"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Maailmast (0)
16. märts 2009

Briti turistid Tallinnaga rahul
Suurbritannia ajakirja Wanderlust Tallinnas käinud lugejad jäid reisiga nii rahule, et Eesti pealinn pääses linlike sihtkohtade edetabelis tiheda rebimisega kümnendale kohale.
Kõige enam hindasid lugejad Kesk-Ameerikas asuvat Guatemala väikelinna nimega Antigua, mis kogus võimalikest punktidest 97,78 protsenti. 
91,43 protsendiga kümnendaks tunnistatud Tallinn jäi napilt alla Sydneyle, mis teenis ajakirja lugejatelt 92,06 protsenti.
 
Raha Viini tööturule
Viini linnavalitsus ja linna tööturuamet teatasid 33 miljoni euro suurusest ergutuspaketist kohalikule tööturule. Raha läheb eelkõige noorte tööpuuduse leevendamiseks, töökohapõhise õppe ning raskustesse sattunud firmades ümberõpet vajavate töötajate õppepuhkuse toetamiseks. Samuti suurendati tööturunõustamise ja töötajate kvalifikatsiooni tõstmisega tegeleva tööedendusfondi eelarvet kümne miljoni euro võrra.
 
Londonlased valisid parke
110 000 londonlast valisid hääletusel välja kümme parki, mis kõik saavad linnalt 400 000 naela toetust.
Hiljuti korraldas Londoni linnapea Boris Johnson hääletuse, millistele parkidele võiks linn raha eraldada. Hääletusel osales rohkem kui 110 000 inimest umbes 8,5 miljonist londonlasest. Võitjaks tulnud parkides korrastatakse jalgradu, lisatakse tänavavalgustust, ehitatakse uusi mänguväljakuid ja laste mänguplatse. Mõnes pargis avatakse kohvik ja parandatakse jalgrattateid, mõnes korrastatakse lillepeenraid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.