"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA SÜNDMUS: UUS TANTS 9 (0)
16. märts 2009

19.-20. märtsil vallutab Tallinna saale Eesti kaasaegse tantsu ülevaatefestival Uus Tants 9. Näha saab enamikku viimase kahe aasta jooksul Eestis esietendunud tantsulavastusi, kokku 18 lavastust, millega on esindatud pea kogu meie praegusaja vabakutselise koreograafia ringkond. Lavastustega on kohal Mart Kangro, Oksana Titova (pildil), Tantsuteater FINE 5, Katrin Essenson, Tantsuteater ZICK, Renate Valme, Taavet Jansen, Mari Mägi ja teised. Vaata lisa www.saal.ee

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.