"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Noorteühendused saavad toetust (0)
16. märts 2009

 31. märtsini ootab spordi- ja noorsooamet noorteühenduste toetusetaotlusi. Vormikohasele taotlusele tuleb lisada taotleja põhikirja koopia, liikmete nimekiri, taotleja kasutuses oleva bürooruumi üürilepingu või muu bürooruumi omandi- või kasutamisõigust tõendava dokumendi koopia, eelmise aasta tegevus- ja finantsaruanne ning taotleja jooksva ja järgmise aasta tegevuskava.
Taotluse vorm ja muu info on saadaval spordi- ja noorsooametis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.