"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
õppesid väljakaevamised Vabaduse väljakul (0)
16. märts 2009

 Arheoloogid lõpetasid väljakaevamised Vabaduse väljakul ja andsid ala ehitajatele üle.
Väljakaevamistöid juhtinud arheoloog Villu Kadaka sõnul oli tegemist suurejoonelise ja aeganõudva tööga. «Tänu suurele mahule oli ka kaevamiste tõttu saadud informatsioon väga rikkalik,» ütles Kadakas. «Avastasime noorema kiviaja asulakoha ja keskaegse eeslinna jäänused.»
Nüüd algab väljakult leitud muististe läbitöötamine ja aruande koostamine.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.