"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
«Paljasjalgne diiva» Aafrikast (0)
16. märts 2009
Cesaria Evora

19. märtsil annab linnahallis ainsa kontserdi Cesaria Evora – «paljasjalgne diiva» Aafrikast Cabo Verdest ehk Roheneemesaartelt, keda Eesti kuulaja tunneb ennekõike kui igihalja hiti «Besame mucho» esitajat. Kava on koostatud Evora uue albumi «Rogamar» toetuseks, samuti tulevad ettekandmisele paljud muud ilusad ja täiuslikud laulud. Lauljatari saadavad klaver, havai kitarr, akordion, viiul ja klarnet, koos temaga on laval kaheksaliikmeline saateansambel.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.