"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Vaheaja kunstistuudio lastele (0)
16. märts 2009

Adamson-Ericu muuseum aadressil Lühike jalg 3 kutsub 7-12-aastasi lapsi koolivaheajal vanade maalide kaudu avastama ehtsa kunstniku välimust. Lapsed saavad uurida üht huvitavat kõrvarõngaga autoportreed ja luua ka endale uhke ehte. Edasi ootab lapsi külaskäik rahvusooperisse Estonia eri ajastute kostüüme vaatama ja ehk isegi proovima. Veel disainivad lapsed omale kunstnikupõlle. Osalustasu 150 krooni sisaldab kõiki töövahendeid ja -materjale ning päevast suupistet.
Vajalik eelregistreerimine telefonil 6445835.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.