"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Haigla väljus madalseisust (0)
22. märts 2009

Lääne-Tallinna Keskhaigla majandusaasta kasumiks kujunes 1,52 miljonit krooni, mis on kavandatust parem tulemus. Nõukogu esimehe abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on ta väga rahul, et haigla suutis kolme aastaga välja tulla majanduslikust madalseisust. Martinson avaldas lootust, et haigla suudab jätkata tasakaalustatud eelarvega.
Eelmisel aastal alustati nakkuskeskuse II-IV korruse renoveerimist, samuti Paldiski mnt 68 haiglakorpuse personali riietus- ja duširuumide ning Jaama 11 asuva polikliinikuhoone rekonstrueerimist.
Tänavu jätkab haigla arengukava järgides, olulisemaks investeeringuks on perekooli ruumide väljaehitamine koostöös Tallinna linnaga haigla naistekliiniku juurde ja nakkuskeskuse renoveerimise lõpetamine.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.