"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Harju tänava uisuväljakul soodushinnad (0)
22. märts 2009

Harju tänava uisuplats on avatud veel kuni 29. märtsini, kuna liuvälja alla on paigaldatud külmutusseadmed. Eelmisest reedest kehtivad uisuväljakul ka soodsamad hinnad kõigile teenustele. Uisuplatsi 35-kroonine tunnihind sisaldab nii uiskude laenutust kui ka liuvälja kasutust. Uisuväljak on avatud iga päev kella 10-22.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.