"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Lasnamäel töötab valveapteek (0)
22. märts 2009

Lasnamäe Keskuses Pae 76 tegutsev valveapteek  on Tõnismäe tänava apteegi kõrval teine ööteenust pakkuv apteek Tallinnas.
Pae 76 asuvas apteegis osutatakse öövalveteenust kella 20-8. Apteek töötab ööpäev läbi kõikidel päevadel, kaasa arvatud puhkepäevad ning riiklikud ja rahvuspühad. Müüakse nii käsimüügi- kui ka retseptiravimeid, ravimisarnaseid aineid ning meditsiiniotstarbelisi vahendeid, samuti valmistatakse ravimeid retsepti alusel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.