"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
NÄDALA SÜNDMUS: NEW YORK 1940 (0)
22. märts 2009

29. märtsil kell 19 saab muusikagurmaan Mustpeade majas kuulda järjekordset kontserti sarjast Salong, seekord ollakse 1940ndate New Yorgis. Kõlavad Charlie Parkeri, Dizzy Gillespie, Zoot Simsi, Louis Armstrongi ja Ella Fitzgeraldi teemad – parimad, mida toona New Yorgi džässiklubides mängiti. Laulab Sofia Rubina (pildil), keda saadavad Villu Veski tenor- ja sopransaksofonil, Taavo Remmel kontrabassil, Raun Juurikas klaveril ja Tanel Ruben trummidel. Stiili on paika sättinud Liivika Põvvat-Straus. Valgesse saali kujundatud salongis on publikule kaetud laudadel soolased ja magusad suupisted ning joogid.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.