"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Sel aastal tuleb veevärk enam kui tuhandesse majja (0)
22. märts 2009

Tänavu on kavandatud ehitada linnas üle 63 km torustikke, mis võimaldab sademetevee äravoolu ning ühisveevärgi- ja kanalisatsiooniga liitumise enam kui 1800 kinnistule.
AS Tallinna Vesi piirkonnas luuakse 2009. aastal liitumisvõimalus 1388 kinnistule. Suurem osa Tallinna Vee tänavustest töödest tehakse Nõmme linnaosas, kus rajatakse ligi 33 km kanalisatsioonitorustikke ning luuakse liitumisvõimalused 1174 kinnistule. Lisaks arendatakse ühiskanalisatsiooni Pirital, Kristiines ja  Mõigus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.