"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Taksod vaid peatustesse (0)
22. märts 2009

Linna uus taksoveoeeskiri paneb taksojuhtidele kohustuse oodata klienti kindlates taksopeatustes. Samuti sätestab uus eeskiri taksode pagasiruumi suuruse miinimumi ja printerite asukoha taksos, luuakse ka taksokomisjon. Eeskirja üks eesmärke on tõsta pealinna taksoteenuse kvaliteeti.
Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on taksode arvu suurenemisega viimasel aastal tekkinud inimestel raskusi vana- ja kesklinna piirkonnas parkimiskoha leidmisega, sest taksod on need hõivanud. «Peame vajalikuks täpsustada, et klienti ootav takso saab parkida ainult taksopeatuses ja kliendil on õigus peatusest valida alati talle sobiva hinnaklassiga takso. Teistel taksodel on kohustus sellele taksole tagada vaba väljapääs peatusest,» lausus Mutli. Linnavalitsusel on kavas suurendada kohtade arvu taksopeatustes, et taksod ära mahuks.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.